Wie?

Hutstuf bestaat uit twee architecten, Francis Balaen en Toon De Keyser, die op zoek zijn om de traditionele vakantiebestemming te herontwerpen door zichzelf steeds opnieuw uit te dagen en hun creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Ons concept bestaat erin op een luxueuze maar duurzame manier te verblijven in de natuur waarbij de grens tussen binnen en buiten flinterdun is.

Alles wordt tot in het kleinste detail ontworpen en op maat gemaakt, om zo de hoogst mogelijke afwerkingsgraad te bereiken.

Onze zoektocht

Hutstuf zoekt naar uitdagende en natuurlijke plekken, de natuur speelt immers een cruciale rol in onze architectuur. We willen ontwerpen in harmonie met de natuur.

We geloven zeer sterk dat een het duurzame karakter de exclusieve ervaring waarnaar we streven alleen maar versterkt.

Reizen

Reizen is voor ons op zoek gaan naar nieuwe ervaringen, het ontsnappen aan de dagdagelijkse gang van zaken. We willen deze ervaring doorgeven aan de bezoekers van onze hutten.

Who?

Hutstuf consists of two architects who are looking to redesign the traditional holiday destination by challenging themselves over and over again and letting their creativity run wild.

Our concept consists of staying in nature in a luxurious but sustainable way, where the boundary between inside and outside is thin.

Everything is designed and tailor-made down to the smallest detail, in order to achieve the luxurious touch.