HLN artikel

 

Geraffineerde boomhut in La Roche-en-Ardenne

 

Droomde jij als kind ook van een boomhut die volledig uitgerust was? Deze Air BnB komt daar wel erg dicht bij in de buurt. Een hypermoderne keuken en badkamer, slaapgelegenheid voor vier personen, een groot terras tussen de bomen en zelfs een sauna, deze knusse boomhut heeft het allemaal. Het concept van HUTSTUF werd bedacht en gebouwd door twee architecten en dat zie je. Het prachtige design sluit perfect aan bij de omringende natuur. Een verblijf in deze luxueuze boomhut is meer dan een overnachting, het is een ervaring.

(Marie Pauwels – 20-01-21 – HLN )

 

Weekend knak

 

Hutjes in La Roche

 

Hutstuf is een nieuw project van twee Vlaamse architecten, Francis Belaen en Toon De Keyser, in de Belgische provincie Luxemburg. Ze ontwierpen twee houten cabins in La-Roche-en-Ardenne aan de oevers van de Ourthe. De hutjes zitten verstopt in de bossen en La Roche ligt vlakbij op wandelafstand. Hutstuf opende net voor de zomer en is volledig gebouwd in Ardens dennenhout. Maar de eyecatcher bevindt zich op het dak: een rooftop – sauna met spectaculair boomzicht.

(Reisjournaliste – Veerle Helsen – Weekend knack N° 46 – 11 november 2020)

 

Goed gevoel

 

SEXY HIDEWAYS

Romantisch logeren in eigen land

 

Luxe in het bos

 

Twee wondermooie cabins, The Owl en The Fox, met een rooftopsauna in het hartje van de Ardennen. Hutstuf dus. Hier kan je je terugtrekken met je geliefde in een hutje zonder aan luxe in te boeten. De Cabins werden met veel liefde en stielkennis opgetrokken en elke vierkante centimeter werd ingenieus benut zodat je optimaal van de omringende bossen geniet. Beide hutten pronken op een helling, dus magnifieke vergezichten zijn gegarandeerd. Zelfs al slenterend naar de sauna kijk je je ogen uit.